Stiri

Maserati Ghibli, aproape de prezentare

De 8 aprilie 2013No Comments

Maserati a publicat un prim teaser cu noul Ghibli, model ce va fi expus, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Shanghai. Primul teaser cu Maserati Ghibli nu arata mai nimic.

Masina este acoperita integral de un cearsaf si nu se poate distinge decat o parte din forma generala, anticipata de informatiile existente pana acum. Noul model Maserati va fi pozitionat sub Quattroporte si va masura in lungime aproximativ 4.900 mm.

Despre design nu se stiu multe lucruri, insa se banuieste ca va fi unul extrem de agresiv pentru patea frontala – mai ales la nivelul grilei si a aripilor fata – iar blocurile optice vor fi prevazute cu LED-uri. Sub capota deocamdata zace un mister total. Rapoartele de pana acum au indicat ca sunt posibile trei variante de motorizare.

Versiunea de baza ar putea fi echipata cu un V6 biturbo de 3.0 litri cu 385 cai putere. Mai este posibil si un V8 biturbo de 3.8 litri cu 480 de cai putere si un diesel de 3.0 litri furnziat de VM Motori. Cel mai probabil, motoarele vor fi cuplate la un sistem de transmisie automata cu 8 trepte.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

seven + 19 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373