Stiri

Maserati Grecale Barbie Edition – editie limitata atipica, cu scop caritabil

De 2 noiembrie 2022No Comments

Maserati si Mattel, fondatorul celebrei papusi Barbie, si-au unit fortele in cadrul unei colaborari fara precedent si totodată plina de culoare, ce a dat nastere unei editii limitate compusa din 2 exemplare Maserati Grecale Trofeo extrem de…roz. Ambele exemplare Grecale Barbie Edition, create in atelierele diviziei bespoke Maserati Fuoriserie, vor avea la bază varful de gama Trofeo, ce are sub capota un V6 de 2,9 litri cu benzina preluat de pe supercarul MC20, care dezvolta, in cazul lui Grecale, 530 CP si 620 Nm.

In ciuda spiritului sau extrem de Barbie, scos in evidenta atat de nuanta de culoare roz cu insertii de culoare galbena – care amintesc de glorioasa istorie motorsport a marcii trident – dar si de inscriptiile Barbie de pe montantul C sau de pe aripile spate, noul Grecale Barbie Edition este capabil sa atinga 100 km/h in doar 3,8 secunde, viteza maxima oprindu-se la 285 km/h.

Acelasi roz bonbon, care imbraca intr-o maniera extrem de tipatoare caroseria SUV-ului italian, se regaseste si la nivelul interiorului, cusaturile Barbie formand un contrast extrem de interesant cu pielea de culoare neagra prezenta pe usi, scaune si plansa de bord.

10% din incasarile obtinute in urma vanzarii primului exemplar Grecale Barbie Edition, realizat exclusiv pentru piata din SUA, vor fi donate catre initiativa Barbie Dream Gap Project, gazduita de platforma GoFundMe.org, care lupta pentru egalitatea dintre sexe si pentru eliminarea discriminarii de gen. Cel de-al doilea exemplar Grecale Barbie Edition va fi prezentat pe parcursul anului viitor.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373