Stiri

Maserati nu va lansa un model mai mic sau mai ieftin

De 12 august 2014No Comments

Reprezentantii Maserati au anuntat ca nu planuiesc sa construiasca un model mai mic sau mai ieftin, asa cum s-a speculat de ceva timp incoace.

Anuntul a fost facut de managerul diviziei australiene a marcii din Italia, Glen Sealey, care a tinut sa puncteze ca nu va exista nimic pozitionat sub Ghibli. Prima lansare pe care Maserati o pregateste se va intampla in 2015 si este SUV-ul Levante.

Masini mai ieftine decat Ghibli si Levante nu vor exista insa in gama producatorului italian de lux, insa se ia in considerare o micsorare a preturilor. Sealey a mai spus ca notorietatea de brand exotic se va transforma in cazul Maserati in ceea ce poate fi numit exclusivist, in contextul in care in 2018 vor ajunge sa vanda 75.000 de masini pe an.

Anul trecut, Maserati a livrat 15.700 de masini in intreaga lume, insa lansarea lui Levante va schimba serios nivelul cererii respectiv productiei. 

Share

Leave a Reply

three × 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373