Stiri

Maserati vrea un model mai mic

De 14 mai 2013No Comments

Constructorul italian intentioneaza sa scoata pe piata pana in 2016 un model sport mai mic decat GranTurismo.

Boss-ul Maserati, Harald Wester, si-a exprimat dorinta de a avea in gama un model sport cu dimeniuni mai mici decat ale modelului Gran Turismo. Acesta a fost confirmat acum de catre managerul pentru Europa al companiei, Giulio Pastore,

Pastore a spus ca la un an dupa ce vor fi lansate noile generatii GranCabrio si GranTurismo, Maserati ar putea introduce o sportiva cu dimensiuni mai mici.

Noul model va avea doar doua locuri si motor plasat central, insa cel mai probabil Maserati va dezvolta o platforma diferita de cea a modelului 4C de la Alfa Romeo, deoarece Pastore a declarat ca „E nevoie sa dezvoltam o structura noua, mult mai sportiva, pentru noul model Maserati”.

Referitor la zvonurile ca Maserati ar construi un supercar pe platforma modelului LaFerrari, acestea au fost infirmate de catre Pastore care a adaugat ca un astfel de model nu se afla in dezvoltare.

Share

Leave a Reply

3 − 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373