Special

Masina Reginei Angliei

De 8 iulie 2013No Comments

Intre 11 si 14 iulie se va desfasura festivalul Incoronarii la Palatul Buckingham din Londra. Cu aceasta ocazie, vizitatorii vor putea avea prilejul unic de a privi de aproape masina Majestatii Sale, Regina Elisabeta a Angliei.

Automobilul intitulat Bentley State Limousine este un model unicat si a fost oferit Reginei in 2002, cand se implineau 50 de ani de la incoronarea sa. Expunerea vehiculului, bine cunoscut de fanii monarhiei britanice, ofera o sansa unica de a merge pe langa automobil sau de a-l admira de aproape.

Masina a fost pusa la dispozitie cu acceptul Casei Regale, conform lui Richard Charlesworth, directorul departamentului Regal si VIP de la Bentley. Denumita intern „Project Diamond”, limuzina a luat nastere dupa o munca de 2 ani a designerilor, inginerilor si lucratorilor manuali de la Bentley. Modelul se remarca printr-o suprafata vitrata foarte mare, pentru ca publicul sa o vada pe Regina, si este mult mai inalt decat un vehicul obisnuit.

Scaunul din spate este croit dupa inaltimea Reginei iar faptul ca usile se deschid la 90 de grade ii permite Majestatii Sale sa coboare din limuzina aproape din picioare.  Un alt aspect al limuzinei Bentley State este blindajul  de care dispune, despre care, insa, nu sunt date din motive evidente de securitate. [widgetkit id=20]

Share

Leave a Reply

two × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373