Special

Masinile autonome vor fi si bordeluri pe 4 roti

De 14 noiembrie 2018No Comments

Masinile autonome vor deschide noi oportunitati privind o serie de activitati pe care pasagerii actualelor automobile nu le pot face. Una dintre acestea va fi, conform unor studii preliminare, sexul in masina.

Masina autonoma va deschide oportunitatea catre o noua afacere, mai mult sau mai putin legala, cea de bordel pe 4 roti. Analizand efectele pe care masinile care merg singure le-ar putea avea asupra urbanismului, intr-un studiu realizat pentru domeniul turismului, s-a estimat ca masinile autonome vor juca un rol major in acest domeniu iar una dintre destinatiile lor va fi cea sexuala, in contextul in care turismul sexual ocupa un rol extrem de important in experientele urbane pe care le cauta calatorii.

Studiul realizat de Fast Company a punctat ca in lipsa volanului, pedalierului si implicit a soferului, masinile autonome ale viitorului vor juca in turism rolul de restaurante, hoteluri si chiar bordeluri pe 4 roti.

Dincolo de cercetarea care se bazeaza pe ipoteze, ramane de vazut cum se vor dezvolta masinile autonome, mai precis cum se vor adapta interioarele de masini la necesitatile pasagerilor de maine.

Share

Leave a Reply

nineteen − 14 =