Motorsport

Massa il va inlocui pe Maldonado la Williams

De 24 octombrie 2013No Comments

Felipe Massa a semnat cu Williams un contract pe 5 ani pentru a putea sa concureze in Formula 1 si in sezonul viitor. Presa braziliana, cea care a oferit informatia, sustine ca Massa il va inlocui pe Pastor Maldonado, pilot care are mari probleme cu compania care il sustine in Formula 1 – PDVSA.

Maldonado, unul dintre cele mai talente pe care Formula 1 le-a propus in ultimii ani, este finantat de o companie de stat din Venezuela. Aflata intr-un scandal de coruptie, compania isi va retrage suportul anual de 35 de milioane de dolari pentru Williams, motiv pentru care pilotul din Venezuela si-ar putea cauta un post la Lotus.

Contractul lui Felipe Massa, in varsta de 32 de ani, va fi oficializat in zilele urmatoare, conform presei din Brazilia. Felipe Massa a fost pilotul second la Ferrari atat pentru Michael Schumacher cat si pentru Fernando Alonso. Mai mult, brazilianul nu a reusit sa se impuna nici in fata lui Kimi Raikkonen, care a adus in 2007 ultimul titlu mondial pentru Ferrari. 

Share

Leave a Reply

8 + fifteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373