Stiri

Mazda CX-3 primeste noua motorizare 1.8 litri 115 CP

De 24 septembrie 2018No Comments

Versiunea Mazda CX-3 2018 aduce imbunatatiri unui model care ofera deja un pachet bogat, completat cu o varianta matura a limbajului de design KODO. Principalele noutati sunt noul motor diesel de 1.8 litri si 115 CP si introducerea compatibilitatii cu sistemele Apple CarPlay si Android Auto, disponibile optional.

Schimbarile la exterior vizeaza in principal grila frontala, menita sa confere mai multa sportivitate, jantele de 18 inchi cu un design nou si montantii laterali care sunt colorati in nuanta negru piano. Pentru un plus de eleganta, pragurile laterale si partea de jos a spoilerului frontal au fost cromate. Totodata, in partea din spate, stopurile sunt de acum LED. La fel ca Mazda6 2018 si CX-3 primeste nuanta Rosu Soul Crystal, care ofera mai multa profunzime si intensitate decat in cazul variantei anterioare.

Odata intrati in interior, pasagerii beneficiaza de tapiterie si materiale noi pe bord, pe panourile portierelor si la manere. Soferul opereaza mai usor de acum frana de parcare, care este electrica, iar consola centrala integreaza si o cotiera, pentru mai mult confort. Pasagerii din spate vor avea la dispozitie, de asemenea, o cotiera centrala, in functie de nivelul de echipare ales. Sistemul de infotainment are cel mai mult de castigat odata cu integrarea compatibilitatii cu sistemele Apple CarPlay si Android Auto.

Sub capota Mazda CX-3 2018 regasim in premiera pentru Mazda, noua motorizare diesel SKYACTIV-D 1.8, care produce 115 CP si 270 Nm. Doritorii pot alege si motorul pe benzina SKYACTIV-G 2.0, care poate fi comandat in doua derivate de putere, de 121 si 150 CP. Toate motorizarile respecta normele Euro 6d Temp si asigura un nivel scazut de consum. Acestea pot fi combinate cu transmisiile manuala sau automata cu 6 rapoarte.

Dinamica si manevrabilitate modelului au fost, totodata, imbunatatite si mai mult, multumita optimizarii sistemului G-Vectoring Control, revizuirii suspensiei si a directiei electrice.

Mazda CX-3 2018 prezinta un pachet extins de sisteme de siguranta  i-ACTIVSENSE care include de acum si asistentul inteligent de franare in oras imbunatatit, care poate detecta pietonii si pe timp de noapte, optiunea de auto-hold, care imobilizeaza vehiculul aflat in rampa si dupa ridicarea piciorului de pe pedala de frana si pilotul automat adaptiv actualizat, care poate actiona acum de la 0 km/h, in combinatie cu transmisia automata cu sase rapoarte acesta functionand la orice viteza. Mazda CX-3 2018 este deja disponibil la test in toate showroom-urile partenere din Romania.

Share

Leave a Reply

20 − 4 =