HighlightStiri

Mazda CX-5 2019 vine cu noi imbunatatiri tehnologice

De 1 februarie 2019No Comments

Noua generatie Mazda CX-5, lansata in 2017, a primit anul trecut o serie de imbunatatiri prin motorizarea Skyactiv-D de 184 CP si 445 Nm plus sistemul de camere 360° de la noua Mazda6. Versiunea 2019 beneficiaza de noutati importante menite sa reconfirme pozitionarea premium a modelului.

Una dintre cele mai importante noutati este pachetul bogat de sisteme de siguranta activa care va echipa standard varianta 2019 a suv-ului. Acesta include, printre altele, sistemul de monitorizare a unghiului mort al oglinzilor, asistentul de frânare inteligent cu senzor de obstacole pentru oras, sistemele de monitorizare a presiunii in pneuri si de asistenta la pornirea din rampa, G-Vectoring Control Plus si sistemul i-Stop.

Tot incepand cu 2019 Mazda CX-5 ofera conectivitate Apple CarPlay si Android Auto si display central de la nivelul de echipare Challenge. Iar pentru un plus de confort, modelul poate fi dotat cu cadrane digitale de bord si scaune frontale ventilate pe nivelurile de top.

Mazda CX-5 2019 prezinta si o noua echipare de top, denumita Takumi Plus, care completeaza dotarile premium ale suv-ului compact: trapa, tapiterie montanti si plafon de culoare neagra, ornamente de lemn, tapiterie piele Nappa maro, kit de lumini LED la interior, cusaturi si ornamente speciale pentru volan, comenzi cromate pentru scaunele electrice, oglinda interioara fara rama si jante de aliaj de 19” cu design special.

Mazda CX-5 2019 poate fi deja testata si comandata in oricare dintre showroom-urile partenere Mazda si beneficiaza de tractiune 4×4 cadou.

Share

Leave a Reply

seven + 13 =