Stiri

Mazda CX-60 porneste de la 49.490 euro in Romania

De 20 martie 2022No Comments

La mai putin o luna de la prezentarea oficiala a noului SUV PHEV CX-60, Mazda Romania a anuntat lista de preturi si dotari. Sunt patru versiuni de echipare, cea de baza, Prime Line, pornind de la 49.490 euro, TVA inclus, in vreme ce topul Takumi costa 54.790 euro. 

Inca din echiparea de baza, standardul include climatizare automata cu doua zone, instrumentar digital si sistem de infotainment, ambele cu display de 12,3 inci, sistem Mi-Drive (moduri Electric, Sport si Off-road), cruise control, senzori de ploaie si lumina, faruri LED cu spalator, conectivitate wireless Carplay, jante de aliaj de 18 inci, senzori de parcare spate.

Printre tehnologiile de siguranta standard se numara sistemul avansat de monitorizare unghi mort (BSA), asistentul inteligent de franare (SCBS), sistemul de recunoastere semne trafic (TSR) si sistemul de asistenta semnalizare in trafic (TAT) precum si senzori de parcare spate.

Pentru ultimele trei niveluri de echipare sunt disponibile alte cinci pachete optionale, cu echipamente de genul  scaune spate cu incalzire, memorarea pozitiei de condus prin recunoastere faciala, sistem audio BOSE® cu 12 difuzoare, faruri LED matrix adaptive cu 20 de blocuri optice, cruise control adaptiv sau trapa panoramica.

CX-60 PHEV introduce prima tehnologie plug-in hybrid a companiei pe piata europeana.Ssistem de rulare este format dintr-un motor conventional Skyactiv-G 2.5, cu injectie directa si patru cilindri, alimentat cu benzina, cu un motor electric 100 kW (putere totala combinata de 327 CP), transmisie automata complet noua cu opt rapoarte si o baterie de 17,8 kWh. Aceasta asigura o autonomie electrica de 63 km.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373