Stiri

Mazda este partener oficial al Summiturilor Mondiale ale Laureatilor Premiilor Nobel pentru Pace

De 20 septembrie 2013No Comments

Mazda Motor Europe a devenit partenerul auto exclusiv al celui de-al 13-lea Summit Mondial al Laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace. Începând cu anul 2013 Mazda va sponsoriza summitul şi va furniza o flotă compusă din modelele Mazda6 şi CX-5 ca maşini oficiale ale evenimentului din Varşovia, Polonia. Totodată, compania va conduce o sesiune de discuţii pentru liderii aspiranţi ai viitorului, care iau parte la Civic Academy organizat de Institutul Lech Walesa ca parte a programului Youth Summit 2013. Evenimentul anual aduce laolaltă tineri sub conceptul “Lider prin exemplu”. Civic Academy le oferă liderilor de mâine oportunităţi de relaţionare şi de învăţare.

“Summitul reuneşte lideri din diferite domenii şi religii, care împărtăşesc pasiunea pentru provocarea convenţionalului în scopul binelui”, a declarat Lech Walesa, Laureat al Premiului Nobel pentru Pace şi fost Preşedinte al Poloniei. “Recunoaştem aceeastă pasiune pentru a sfida convenţiile la Mazda, şi, în consecinţă suntem bucuroşi să le urăm bun venit în calitate de noi parteneri.”

Ekaterina Zagladina, Preşedintele Secretariatului Permanent al Summitului Mondial al Laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace, a fost încântată de noul parteneriat: “Salutăm cu entuziasm parteneriatul care ajută la promovarea responsabilităţii sociale şi a ideilor umanitare universale, independent de ideile, credinţele sau specificul cultural, cu scopul de a face lumea un loc mai paşnic pentru toţi.”

Istoria şi prezentul Mazda sunt pline de exemple care sfidează gândirea convenţională pentru a găsi soluţii mai bune, iar ca rezultat, avem o afinitate pentru oamenii de pe tot globul care împărtăşesc acest principiu cu noi”, a declarat Jeff Guyton, Preşedinte şi CEO, Mazda Motor Europe. “Summitul în sine nu se referă la politică sau la o cauză specifică, ci este mai degrabă o sărbătoare a spiritului care sfidează convenţionalul şi a dorinţei împărtăşite de a crea o lume mai bună. Astfel, Mazda Motor Europe este mândră să susţină acest eveniment important.”

În fiecare an Summitul Mondial al Laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace atrage personalităţi distinse cu Premiul Nobel pentru Pace, lideri şi organizaţii care depun eforturi pentru a face lumea un loc mai paşnic. Evenimentul este organizat de Secretariatul Permanent al Summitului Mondial al Laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace, o organizaţie non profit, creată în 2006. Primul summit a avut loc în 1999. Şcoala de vară Civic Academy, organizată de Institutul Lech Walesa, va fi prezentă pentru prima oară la acest summit. Evenimentul destinat tinerilor profesionişti a fost organizat pentru prima dată de institut în 2010.

 

 

Share

Leave a Reply

fifteen − 7 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373