HighlightStiri

Mazda improspateaza familia CX-5

De 26 ianuarie 2021ianuarie 27th, 2021No Comments
; ; ; ; ; ;

Mazda CX-5 primeste un update al sistemului de infotainment cu display de 10.25 inci, care aduce acum un control mai intuitiv si multe functii in plus, precum Remote Door locking, Vehicle Finder, Vehicle Health Report, Roadside Assistance si Security Alert.

O seama de imbunatatiri au vizat grupul motopropulsor, incluzand optimizarea feedback-ului pedalei de acceleratie, a raspunsului motorului si a transmisie automate cu sase trepte. In plus, dieselul de 2.2 litri si 184 CP este oferit pentru prima data in combinatie cu tractiunea fata.

CX-5 va avea si doua versiuni de echipare speciale. Homura (foc sau flacara in japoneza) are exterior si interior negre, cu tapiterie personalizata cu cusaturi rosii si jante de 19 inci.

Editia limitata CX-5 100th Anniversary este oferita doar in exterior alb, cu interor rosu. Din 2012 – anul lansarii primei generatii – si pana in prezent, CX-5 s-a vandut in 3.190 .000 de exemplare in 130 de tari de pe mapamond, fiind cel mai bine vandut model Mazda la nivel global.

Share