Stiri

Mazda Koeru, concept japonez la Frankfurt

De 7 august 2015No Comments

Mazda KOERU (1024x420)

Mazda va prezenta noul model Koeru, în premiera mondiala, la cea de-a 66 editie a Salonului Auto de la Frankurt. Noul concept SUV crossover este o declaratie curajoasa într-un segment din ce în ce mai popular si mai competitiv.

Koeru, în limba japoneza se traduce prin „a depasi”, „a trece dincolo de limite” si este un nume potrivit pentru ce mai recenta creatie Mazda, destinata unei piete a SUV-urilor crossover aflata în crestere. Compania îsi propune sa depaseasca standardele existente si sa ridice stacheta spre performanta si eficienta.

Beneficiind de design-ul KODO – Sufletul miscarii – Koeru exprima puterea si vitalitatea unui pradator, alaturi de un nivel unic de rafinament. Cea mai recenta si completa tehnologie SKYACTIV asigura performante remarcabile de dinamica, siguranta si consum,  fara a compromite placerea de a conduce specifica Mazda.

Producatorul de masini expune, de asemenea, la Frankfurt, gama de modele de generatie noua MX-5 echipata cu accesorii, precum si mai multe motoare SKYACTIV.

Conferinta de presa organizata de Mazda va avea loc pe 15 septembrie, în prima zi dedicata presei. Salonul este deschis publicului între 17 si 27 septembrie.

Share

Leave a Reply

19 − five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373