ElectricStiri

Mazda MX-30 se primeste un upgrade electric si de stil

De 12 mai 2022mai 19th, 2022No Comments
; ; ; ; ; ;

O versiune actualizata a electrice Mazda MX-30 va fi pusa in vanzare in Europa in luna iulie a acestui an. Japonezii au adus imbunatatiri sistemului de incarcare si de functionalitate a surselor de alimentare, iar sunetul trenului de rulare a fost optimizat. Modelul accepta acum incarcarea normala AC trifazata de 11 kW. Incarcarea rapida DC a fost, de asemenea, imbunatatita prin cresterea puterii maxime pe care o poate accepta vehiculul, de la 40 kW la 50 kW. Acest lucru a redus timpul de incarcare rapida DC cu zece minute, la doar 26 de minute.

De asemenea, frecventa sunetului motorului a fost optimizata pentru a fi similara cu alte sunete auzite in timp ce masina functioneaza, cum ar fi zgomotul rotilor si al vantului – astfel incat soferii sa poata recunoaste nivelul cuplului intr-o maniera naturala, fara ca sunetul sa fie neobisnuit.

In plus, fata de optiunile de culori interioare Modern Confidency (alb) si Industrial Vintage (maro), MX-30 2022 introduce o noua optiune de interior, Urban expression, care aduce un finisaj urban, dar si elegant, designului.

Noul interior, complet negru, este insufletit cu accentele de gri si alb ale tapiteriei din tesatura denim, precum si cu consola din pluta maro inchis si ornamentele pentru manerele portierelor. Optiunile de culori multi-ton au crescut la patru, cu Jet Black si noul Zircon sand adaugate la gama Mazda MX-30.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373