HighlightStiri

Mazda MX-5 primeste noua motorizare 2.0 litri 184 CP

De 11 septembrie 2018No Comments

Dezvoltata sub conceptul “bucuria miscarii, bucuria vietii”, generatia a patra a celui mai bine vandut roadster din istorie a primit un pachet de imbunatatiri pentru versiunea 2019, cea mai importanta noutate fiind motorul de 2l care produce 184 CP si creste si mai mult caracterul dinamic al modelului.

Mazda MX-5 este un model care trebuie sa inoveze, dar sa pastreze, totodata, esenta filosofiei Mazda, Jinba Ittai, unitatea dintre om si masina. Mazda MX-5 2019 prezinta imbunatatiri atat din perspectiva motorizarilor, cat si a designului si dotarilor sau a pachetului de sisteme de siguranta activa i-ACTIVSENSE.

Viitorii posesori de Mazda MX-5 vor beneficia de volanul reglabil si in adancime, in completarea mobilitatii pe verticala, iar sistemul de infotainment include de acum optional conectivitatea Apple CarPlay sau Android Auto. Confortul a fost crescut si prin modificari aduse sistemului de rabatare a spatarelor si mecanismelor de deschidere a portierelor. La exterior, roadsterul poate fi echipat cu jante in nuante noi si cu un acoperis textil de culoare maro.

Motoarele SKYACTIV-G 2.0 si 1.5 pe benzina au beneficiat de imbunatatiri tehnice si prezinta rezultate superioare, atat in ceea ce priveste consumul, cat si performantele. Motorul de 2l a castigat mai multa putere si a ajuns la 184 CP, iar motorizarea de 1.5l ofera un cuplu crescut si un consum si mai redus.

Pachetul de actualizari este completat de cinci noi sisteme de siguranta i-ACTIVSENSE: asistentul avansat de franare inteligent pentru oras, cu functie de monitorizare si la deplasarea in marsarier, sistemul de avertizare a soferului, sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie si camera video pentru mersul cu spatele.

Share

Leave a Reply

three × 2 =