Stiri

Mazda, partener la Summit-ul Mondial al Laureatilor Premiului Nobel pentru Pace

De 31 octombrie 2013No Comments

Al 13-lea Summit Mondial al Laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace de la Varşovia a atras peste 4.000 de participanţi. Timp de trei zile, deţinători ai Premiului Nobel pentru Pace şi reprezentanţi ai organizațiilor de promovare a păcii au discutat despre cum să facă lumea un loc mai paşnic.

Ca partener auto exclusiv al celui de-al 13-lea Summit, Mazda a pus la dispoziţia invitaţilor o flotă compusă din noua Mazda6 şi Mazda CX-5. În total, cele 50 de maşini au acoperit o distanţă de peste 36.000 km.

„Summit-ul ne-a depăşit aşteptările şi suntem foarte mândri că am suţinut un astfel de eveniment remarcabil, care celebrează spiritul competitiv şi dorinţa comună de a crea o lume mai bună”, a declarat Jeffrey H. Guyton, CEO & Preşedinte, Mazda Motor Europe. „Mulţumim tuturor participanţilor şi în special organizatorilor summitului din acest an.

A fost o experiență plină de satisfacții, de a implica atât de mulţi oameni extraordinari şi respectabili, care fac o diferenţă în lume, sfidând convenţionalul pentru a face lucrurile mai bine.”

În cadrul unui atelier condus de Mazda anul acesta la Academia Civică din cadrul Institutului Lech Walesa, Jeffrey H. Guyton a invitat peste 130 de tineri viitori lideri din întreaga lume să participe la un concurs pentru a câştiga premiul „Make things better”. Premiul include o sumă de bani de 10.000 de euro care vor fi utilizaţi pentru promovarea unei cauze nobile. În cadrul atelierului, Jeffrey H. Guyton, Wojciech Halarewicz, VP Communications la Mazda şi artistul multimedia Phil Hansen au discutat modalităţile de depăşire a provocărilor şi valorificarea celor mai recente instrumente de comunicare. Laureata Nobel Betty Williams  s-a adresat  tinerilor lideri, vorbind despre rolul ei în procesul de pace din Irlanda de Nord.

Printre participanţiii la summit s-au numărat câstigători ai Premiului Nobel pentru Pace, printre care fostul preşedinte sud-african Frederik Willem de Klerk, avocatul iranian Shirin Ebadi, Leyman Gbowee din Liberia, fostul preşedinte polonez Lech Walesa, Betty Williams şi Mairead Maguire şi Muhammad Yunus. Printre organizaţiile internaţionale notabile sunt incluse Amnesty International (AI), Biroul Internaţional pentru Pace (IPB) şi Înaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR). 

Summit-ul Mondial al Laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace a fost organizat de către Institutul Walesa Lech, Secretariatul Permanent al Summit-ului Mondial al Laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace din Roma şi municipalitatea din Varşovia. 

Share

Leave a Reply

five × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373