Stiri

Mazda revine la festivalul de muzica Tomorrowland

De 24 iulie 2017No Comments

Mazda sarbatoreste relatia inseparabila intre condus si muzica si revine la Tomorrowland 2017 in calitate de partener strategic al evenimentului pentru al treilea an consecutiv.

Compania japoneza vine cu un numar de elemente importante, cum ar fi Mazda Zone si scena insula Mazda Sound of Tomorrow, la festivalul care a inceput ieri la Boom, in Belgia si se intinde pe parcursul a doua weekenduri.

Producatorul auto neconventional are multe in comun cu Tomorrowland, inclusiv pasiunea pentru ceea ce face si o perspectiva deschisa, care incurajeaza inovatia. In timp ce Mazda adauga ingredientul Jinba Ittai  fiecarui vehicul, iar masina se comporta ca o extensie a corpului soferului, Tomorrowland ofera o atmosfera de festival de neegalat in conditiile in care Djii se conecteaza cu publicul si devin un tot unitar cu audienta gratie muzicii lor. Ambele organizatii doresc sa ofere experiente care energizeaza si incânta, de la masini atragatoare la ambiante de memorabile. Este  o colaborare fireasca, la fel ca si condusul cu muzica.

Un artist care spune ca a sta in spatele volanului modelului sau Mazda reprezinta o sursa de inspiratie, Felix De Laet (Lost Frequencies), se intoarce anul acesta la festival in calitate de ambasador Mazda. O stea in plina ascensiune in lumea muzicii dance electronica, DJ-ul belgian va performa pe scena principala de la Tomorrowland pe langa faptul ca va fi gazda propriei scene. Anul trecut De Laet a fost si mentorul finalistilor concursului “Mazda Drives: The Sound of Tomorrow”, unde DJi din toata Europa au concurat pentru sansa sa mixeze unul dintre cele sase seturi live de la scena Mazda la Tomorrowland 2016.

Mai multi dintre castigatorii concursului se vor intoarce weekendul acesta ca invitati ai companiei, dupa ce au luat parte la un road trip organizat de Mazda spre Tomorrowland. Ei si alti entuziasti au condus modele Mazda MX-5 RF si Mazda CX-3 din diferite zone din Europa pana in Belgia.

Partener auto exclusiv al Tomorrowland, Mazda ii va binedispune pe invitatii sai speciali in acest weekend la Mazda Zone, un spatiu ce ofera o priveliste impresionanta asupra scenei principale. Totodata, Mazda Sound of Tomorrow Island, va asigura un numar mare de artisti de vineri pâna duminica.

Share

Leave a Reply

twenty + nine =