HighlightStiri

Mazda RX-Vision GT3, pregatita pentru download

De 22 mai 2020No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Cel mai nou model virtual Mazda se numeste RX-Vision GT3 Concept, a fost dezvoltat impreuna cu polyphony Digital Inc. si este deja disponibil pentru download in Gran Turismo Sport al lui Sony Interactive Entertainment PlayStation4. Bazat pe Mazda RX-Vision Concept care a fost prezentat in 2015 la Tokyo Motor Show, GT3 concept este modificat in concordanta cu regulamentul FIA GT3, dar si cu normele jocului Gran Turismo Sport.

Cockpitul si usile respecta normele campionatului GT3, in vreme ce ecartamentul fata si spate, respectiv pasajele rotilor au fost marite. Chiar daca este vorba despre un model virtual, au fost adoptate mai multe masuri pentru imbunatatirea performantelor. Astfel, au fost eliminate materialele cu masa proprie specifica ridicata, iar interiorul este cat se poate de minimalist. Sub capota se afla un motor rotativ Skyactiv-R de 570 CP, in vreme ce distributia maselor este 48:52, fata-spate.

Cei mai de succes jucatori care vor folosi Mazda RX-Vision GT-3 Concept vor avea oportunitatea de a participa in campionatul Gran Turismo certificat de FIA, care se va disputa in diverse locatii pe parcursul sezonului 2020.

Share

Leave a Reply

two × one =