Stiri

Mazda2 primeste un refresh la nivel de motorizari si echipamente

De 17 august 2021No Comments
; ; ; ; ;

Desi este vorba despre un facelift, majoritatea modificarilor se rezuma la motoare si echipamente. Estetic se pot mentiona jantele de 15 si 16 inci, cu nuanta speciala, vopsea bi-ton pentru caroserie si o noua echipare, denumita Homura Special Edition, cu oglinzi retrovizoare si jante de 16 inci de culoare neagra, interior personalizat cu nuante de negru, respectiv guri de ventilatie si cusaturi rosii pentru tapiterie.

Motorul de 1.5 litri benzina, singurul disponibil pentru Mazda2, dezvolta 75, 90 si 115 CP, cele din urma fiind oferite si in varianta e-Skyactiv, cu tehnologie mild hybrid. De asemenea este folosita si solutia Mazda de alimentare, denumita Diagonal Combustion Vortex, alaturi de un raport de comprimare marit de la 14 la 15:1. Aceste modificari au adus o reducere cu aproximativ 7% a consumului de combustibil. Este oferita o transmisie manuala cu sase trepte si una automata, cu acelasi numar de rapoarte, asociata exclusiv cu motorizarea non hibrid de 90 CP.

In habitaclu, sistemul de infotainment are acum conectiviate Android Auto si Apple CarPlay (acesta wireless), scaune redesenate si o insonorizare mai buna. Sistemul ADAS include Lane Keep Assist, Trafic Sign Recognition si monitor 360 de grade, in vreme ce optional sunt disponibile faruri LED adaptive.

Share