Stiri

Mazda3 este gata de drum

De 5 august 2013No Comments

8 Mazda3 complet noi au trecut de primul obstacol din “Mazda Route 3 – Hiroshima to Frankfurt Challenger Tour 2013”, reprezentat de Marea Japoniei. Acestea se află la Vladivostok, punctul de plecare al cursei pe uscat. Participanţii primei etape a drive test-ului de 15.000 de km care sfidează convenţionalul începând de mâine au ajuns, de asemenea, în siguranţă în Rusia de Est.

Englezi, cehi, germani, italieni, polonezi, portughezi şi slovaci se numără printre cei care se vor afla în spatele volanului în prima dintre cele şapte etape care se întind pe 9 fusuri orare şi aproape jumătate din circumferinţa globului. Prima etapă va acoperi 1.400 de km, oprindu-se după trei zile la un centru regional numit Blagoveshchensk. Traseul se desfăşoară paralel şi uneori în apropierea graniţei cu China, astfel că specificul cultural are un aer asiatic pe care îl va transmite şi cursei Mazda Route3.

Noile Mazda3 hatchback echipate cu motoare SKYACTIV-D pe benzină de 2l şi 120 CP sub capotă au călătorit de la fabrica Hofu din apropierea Hiroshima, Japonia în cel mai mare port de la Pacific al Rusiei prin intermediul Makassar Highway, o navă cargo de 17.000 de tone. De atunci, compactele au fost un magnet pentru localnici graţie design-ului impresionant “KODO – Sufletul Mişcării”, dar şi datorită faptului că volanul se află pe partea stângă, contrar autovehiculelor din regiune.

Echipele de şoferi, care provin din Europa, dar şi din Israel şi Australia, se vor schimba pe parcursul fiecărei etape pentru a oferi ocazia cât mai multor reprezentanţi media, bloggeri şi entuziaşti Mazda să trăiască experienţa noii Mazda3 în condiţii atât de intense. Maşinile sunt programate să ajungă la Frankfurt pe 7 septembrie, cu puţin timp înainte de începerea Salonului Auto Internaţional 2013. Evoluţia acestora pe parcurs poate fi urmărită online pe www.mazdaroute3.eu sau pe Twitter la #mazdaroute3.

“Probabil că nu va fi o surpriză faptul că noi, cei de la Mazda, suntem ferm convinşi că aceste maşini sunt complet pregătite pentru provocarea neobişnuită care va începe mâine”, declară Wojciech Halarewicz Vicepreşedintele pe Comunicare al Mazda Motor Europe. “Nimic nu este mai revelator decât să permiţi doritorilor să descopere ei înşişi cât de impresionantă este noua Mazda3. Acest tur va fi o experienţă Mazda autentică şi incitantă.” 

Share

Leave a Reply

eighteen + 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373