Stiri

McLaren 720S Black And Gold, unicat pentru un client din Dubai

De 14 noiembrie 2017No Comments
;;;;;;;;

Anul 2017 a lasat lumii supercarurilor un model care si-a depasit cum mult conditia si s-a dovedit a fi mai performant decat era programat sa fie – McLaren 720S.

Modelul a surclasat la diverse categorii modele cu pretentii mai inalte iar succesul de imagine al companeii britanice a venit inzecit. Cum 720S este un hit iar piata din Orientul Mijlociu extrem de importanta pentru constructorii auto de nisa, McLaren a ales Dubai Motor Show pentru a prezenta un model unicat bazat pe supercarul sau: McLaren 720S Black And Gold.

McLaren Special Operations (MSO)  a creat pentru un client special acest model recurcand la o nuanta de caroserie matuita si jante aurii. Nu lipsesc elementele din aur din 24 carate insa adevarata atractie o constituie aripa spate peste care a fost ingrijita manual cu un citat din fondatorul McLaren, Bruce McLaren.

„Sa faci ceva cu adevarat bun este atat de valoros incat sa incerci sa faci ceva si mai bun pana la moarte nu poate fi nesabuit” este extrasul din cartea autobiografica “From the Cockpit”, publicata sub semnatura lui Bruce McLaren in 1964. Clientul a dorit mai multe elemente din fibra de carbon care se extind atat la nivelul exteriorului cat si in cabina, unde acclente aurii se pot vedea pe schimbator, volan sau pedalier, alaturi de cele din fibra de carbon.

Share

Leave a Reply

5 + nineteen =