Stiri

McLaren aniverseaza 50 de ani de la infiintare cu o editie limitata a modelului 12C

Modelul comemorativ ar putea primi denumirea McLaren 50, iar productia va fi limitata la 100 de exemplare. McLaren pregateste o serie limitata a modelului 12C in ambele versiuni de caroserie, coupe si cabriolet, care sa marcheze aniversarea cu numarul 50 de la infiintarea companiei.

Seria limitata va avea spoilerul fata redesenat si realizat din fibra de carbon, pentru a stabilitate si mai buna, iar pentru a ne aminti motivul pentru care acesta editie limitata poarte denumkrea “50”, pe masina vor fi montate emblemele de la inceputurile companiei.

McLaren 12C 50 va fi disponibil in trei culori speciale, Carbon Black, Supernova Silver si legendarul McLaren Orange. Seria limitata „50” va fi produsa in 100 de exemplare impartite egal intre coupe si cabriolet. Pretul pentru „privilegiul” de a avea acest model special este de 230.000 de euro pentru versiunea coupe si de 252.500 de euro.

Share

Leave a Reply

16 + 14 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373