Stiri

McLaren Honda, asasin de Porsche 911?

McLaren se gandeste la un rival pentru Porsche 911 care sa fie propulsat de un motor Honda, conform unor speculatii aparute in presa internationala.

Fiind una dintre cele mai populare masini sport din lume, Porsche 911 este mereu o tinta pentru ceilalti producatori auto.

Cum longevitatea si traditia nu se castiga decat in timp, concurentii care-i pregatesc ceva lui Porsche 911 incearca sa vina cu solutii care de care mai inedite. In ceafa legendarului model ar putea sufla in curand McLaren, care se gandeste serios la posibilitatea lansarii unui rival pentru 911.

In ajutorul micutei marci britanice poate veni Honda, care va lucra cu McLaren la constructia masinilor de Formula 1. Pentru a nu amesteca lucrurile, McLaren ar putea face un coupe cu motor Honda, V8-ul de 3,8 litri fiind rezervat exclusiv celorlalte modele.

Nu ar fi prima data cand McLaren va lucra cu un producator de volum. Parteneriatul McLaren – Mercedes a fost de notorietate atat in Formula 1 cat si in domeniul productiei de masini. 

Share

Leave a Reply

four + two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373