Stiri

McLaren P1, inspirat de Alain Prost

De 25 iunie 2015No Comments

McLaren n-a uitat de legendarul pilot de Formula 1, Alain Prost, castigator a patru titluri mondiale in Marele Circ, si i-a preparat un McLaren P1 in amintirea lui. Hypercarul va defila saptamana asta in cadrul celebrului concurs Festival of Speed in Goodwood.

Din punct de vedere vizual, jocul de culori de pe caroseria acestui P1 este inspirat din modelul de pe casca purtata de Alain Prost in anii cand concura. Avem in fapt expunerea tricolorului francez, un fond alb cu linii rosii si albastre.

Asa cum era de asteptat, McLaren nu a facut alte schimbari acestui P1 Alain Prost, care beneficiaza de cunoscutul tren de rulare hibrid format din motorul V8 de 3.8 litri cu 737 cai putere si un motor electric cu 179 de cai putere, care genereaza in total 916 cai si un cuplu maxim de 900 Nm. 

Modelul va fi expus in premiera mondiala la festivalul vitezei de la Goodwood, insa nu se stie daca in compania sa va sta si cvadruplul campion mondial de Formula 1. {gallery}McLaren P1 Alain Prost{/gallery}

Share

Leave a Reply

11 + 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373