Stiri

McLaren pregateste un concurent pentru Ferrari 458 Speciale

De 17 ianuarie 2014No Comments

Lupta pentru suprematie dintre cei doi constructori se duce si pentru modelele de la baza gamei, britanicii de la McLaren anuntand ca vor construi un 12C mai rapid decat cu Ferrari 458 Speciale.

Modificarile aduse de McLaren sunt orientate in special spre motorul V6 bi-turbo de 3,8 litri al modelului 12C, care ar trebui sa produca aproximativ 650 CP pentru noua versiune, dar a fost redusa si masa totala a masinii prin inlocuirea unor componente cu unele mai usoare, cum ar fi discurile de frana ceramice, ce vor fi oferite standard pentru aceasta versiune.

Aerodinamica noului model va fi imbunatatita, iar partea frontala va fi inspirata de cea a modelului de top  P1, restilizare ce se va regasi si pe versiunea 12C de baza. Nici habitaclul nu a fost uitat, McLaren profitand de ocazie sa aduca si aici cateva modificari ce au un caracter nai mult functional decat estetic.

Mai multe detalii despre cea mai performanta versiune 12C von afla aproape de lansarea oficiala a acesteia, ce a fost programata pentru sfasitul acestui an.

Share

Leave a Reply

1 × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373