Stiri

McLaren prezinta noul model special MSO X

De 26 ianuarie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Divizia Special Operations de la McLaren a creat noul model MSO X,  bazat pe modelul 570S si gandit sa transpuna intr-o masina de strada beneficiile unui model de cursa ca  570S GT4.

McLaren anunta ca a produs zece exemplare ale noului MSO X dupa ce a lucrat la dezvoltarea si punerea in productie a acestui proiect timp de 8 luni.

Cu o caroserie vopsita dupa modelul legendarului model de curse F1 GTR si multe elemente stilistice imprumutate de pe actualul 570S GT4, noul MSO X iese in evidenta cu un eleron spate masiv, evacuare sport din titan, tunel de aerisire plasat pe plafon si capota cu guri de aerisire  dupa modelul folosit pe masina de curse.

Noul model special de la McLaren utilizeaza extensiv componentele din fibra de carbon, pentru plafon, capota, pragurile laterale, carcasa motorului sau bara spate. In cazul interiorului s-a mers pe mana unei abordari minimaliste, cat mai apropiata de ideea unei masini orientate catre circuit. Toate cele zece masini au fost create pentru clientii speciali ai marcii britanice.

Share

Leave a Reply

two + nine =