Stiri

McLaren si Honda se aseza la masa tratativelor

De 31 iulie 2013No Comments

Colaborarea dintre cele doua companii ar putea sa depaseasca granita Formulei 1 si sa se extinda catre automobilele de strada.

Boss-ul McLaren, Martin Whitmarsh, a confirmat intr-un interviu pentru Autocar ca cei doi constructori isi vor uni fortele pentru dezvoltarea unui model sport de strada. “In acest moment nu avem un partener pentru masinile noastre de strada, iar Honda ar fi un punct de plecare foarte bun”, a declarat acesta.

La inceputul acestui an, Honda a anuntat ca din 2015 se va intoarce in Formula 1 ca furnizor de motoare pentru echipa McLaren, in speranta ca vor reedita succesul din trecut, cand echipa McLaren-Honda a obtinut patru titluri de campion mondial la constructori si patru la piloti, in perioada 1988-1992.

Whitmarsh a mai declarat ca rezultatele colaborarii nu se vor vedea imediat in masinile de strada, in acest moment compania lucrand la cel de-al treilea model din gama, un rival pentru Porsche 911, la care Honda nu are nici un aport.

Share

Leave a Reply

fourteen − 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373