Stiri

Mecanicii din service-urile Porsche vor folosi ochelari inteligenti

De 21 noiembrie 2017No Comments

Realitatea augumentata devine din ce in ce mai populara in procesul de design al autovehiculelor, iar Porsche duce tehnologia si mai departe anuntand ca va introduce ochelarii inteligenti in service-urile de pe langa dealerii marcii.

Mecanicii Porsche din SUA si Canada vor folosi un model special de ochelari prevazuti cu un software special care ajuta la indentificarea unor detalii greu vizibile cu ochiul liber. Ochelarii sunt prevazuti cu LED-uri care ajuta mecanicii sa vada in locurile intunecoase si ofera imaginea la inalta rezolutie.

Insa, dincolo de o imagine mai buna in zona motorului, ochelarii transmit centrului Porsche din Atlanta imagini in timp real, astfel incat echipa tehnica sa identifice si sa transmita service-ului rapid solutia la problema existenta. Mecanicul va avea afisat pe ecran un buletin informativ sau instructii cu privire la reparatia pe care o executa.

Porsche demareaza experimental acest program pe piata nord-americana pentru a micsora timpul de service si a imbunatati calitatea reparatiilor. Daca sistemul se va dovedi avantajos, Porsche va extinde experienta si pe alte piete ale lumii.

Share

Leave a Reply

13 − two =