Stiri

Medicii au inceput procedura de trezire a lui Michael Schumacher

De 30 ianuarie 2014No Comments

Medicii care il trateaza pe Michael Schumacher au confirmat inceperea procedurilor de trezire a septuplului campion mondial, aflat intr-o coma indusa. Doctorul Emmanuel Gay al spitalului din Grenoble ar fi inceput procedurile de trezire din coma inca de acum cateva zile, conform speculatiilor aparute in presa.

Scoaterea unui pacient din coma indusa poate dura cateva zile sau cateva saptamani. Procedeul medical este inceputul unei faze lungi de recuperare.

Primele informatii strabatute in presa vorbesc despre un raspuns pozitiv din partea pacientului. Neorochirurgul Stephan Chabardes a fost cel care a confirmat inceperea procedurii de trezire.

Desi Sabine Kehm, managerul fostului pilot de Formula 1, a comentat informatiile drept speculatii,  Jeremie Arbona, redactorul sef al prestigioasei publicatii franceze L’Equipe, a declarat ca sursele ziarului sunt de incredere, insa nu le poate dezvalui.

Oricare ar fi situatia, Andreas Ferbert, un neorochirurg german de top, a comentat ca situatia pacientului este critica pentru ca doar in astfel de cazuri se recurge la coma indusa pe timp de o luna. “Patru luni este foarte mult”, a mai spus doctorul german.

Share

Leave a Reply

13 + eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373