Stiri

Mercedes a lansat inca un teaser pentru noul AMG GT

De 10 iulie 2014No Comments

De data aceasta nu este vorba de imagini sau un clip video, ci de o sculptura amplasata in showroom-ul din Affalterbach, in apropiere de Stuttgart.

Constructorul german a ales un mod original de a ne atrage atentia asupra urmatorului supercar AMG, care va fi prezentat publicului in toamna la salonul auto de la Paris, insa primele imagini vor fi publicate in septembrie.

Mercedes AMG GT va fi disponibil incepand din luna martie a anului viitor, singura versiune oferita initial fiind cea GT-S cu motor V8 de patru litri si 510 CP. Ulterior, in gama va fi introdusa  si o versiune GT care va furniza “doar” 463 CP, avand la baza acelasi propulsor.

Boss-ul AMG, Tobias Moers, ne spune ca noul model va avea nevoie de 3,9 secunde pentru a a atinge 100 km/h, iar viteza maxima va fi de 312 km/h. Moers a mai precizat ca acesta nu este un inlocuitor pentru SLS AMG din cauza dinesiunilor si a pretului mult mai atractiv.

Share

Leave a Reply

eleven + eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373