Stiri

Mercedes, alaturi de Mika Hakkinen, dupa 18 ani de la prima cursa

De 6 iunie 2013No Comments

Unul dintre cei mai apreciaţi piloţi ai sporturilor cu motor, dublu campion mondial de Formula 1™, cu echipa McLaren, Mika Häkkinen a fost prezent pe 5 iunie, în Bucureşti, pentru promovarea consumului responsabil de alcool şi pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului”, în cadrul campaniei Join the Pact. Mercedes-Benz România i-a fost alături, în calitate de partener oficial, şi a asigurat transportul pentru campionul mondial şi echipa lui.

Mercedes-Benz România a sprijinit evenimentul Join The Pact şi a pus la dispoziţia lui Mika Häkkinen un model Clasa E Limuzină, expresia eleganţei sportive şi a designului puternic. Membrii echipei au beneficiat de un Mercedes-Benz Viano şi un Mercedes-Benz Vito, modele dotate cu un spaţiu interior generos şi flexibil, pentru parcurgerea traseelor în siguranţă şi confort maxim.

”Suntem extrem de încântaţi să îi fim partener de drum lui Mika Häkkinen şi echipei sale, în cadrul vizitei în Bucureşti, destinată campaniei pentru promovarea consumului responsabil de alcool, Join The Pact. Ne bucurăm să împărtăşim aceeaşi pasiune pentru perfecţiune, fascinaţie, dar şi responsabilitate, atunci când vine vorba de automobile”, a declarat Valeriu Zaharia, Sales and Marketing Manager Mercedes-Benz Cars România.

Mika Häkkinen are o puternică legătură cu brandul Mercedes-Benz, alături de care a câştigat două campionate mondiale în 1998 şi 1999.

După vizitarea a peste 35 de ţări, Mika Häkkinen, ambasadorul global pentru promovarea consumului responsabil de alcool în cadrul campaniei Join The Pact a ajuns şi la Bucureşti, unde a început ziua de 5 iunie promovând mesajul “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului!”, în cadrul unei conferinţe de presă.

În partea a doua a zilei, alături de invitaţii la eveniment, Mika a realizat o demonstraţie spectaculoasă, la bordul maşinii campaniei Join The Pact Caparo T1, parcurgând un circuit închis în parcarea Băneasa Shopping City, unde s-a bucurat de susţinerea entuziastă a bucureştenilor pasionaţi de sporturile cu motor, prezenţi la demonstraţie. Seara, Mika a ajuns la bordul autoturismului Mercedes-Benz Clasa E la evenimentul de celebrare a campaniei, la care a participat alături de un grup exclusivist de invitaţi.

Share

Leave a Reply

thirteen − six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373