HighlightStiri

Mercedes-AMG confirma C63 S Coupe si pregateste C63 sedan

De 27 martie 2018No Comments

Un teaser video publicat pe pagina Mercedes-AMG de Facebook confirma prezentarea noului C63 S Coupe cu o zi inainte ca noua generatie sa fie expusa, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la New York.

Sedanul Mercedes-AMG C63 va urma pasii restilizarii facute in gama lui C-Class pentru versiunile sedan, coupe si cabrio. Asadar, ne putem astepta la o serie de modificari subtile in zona barelor si la noi LED-uri pentru blocurile optice si stopurile de lumini.

Cel mai probabil, C63 sedan va prezenta cele mai scpectaculoase noutati la interior, unde este asteptat un nou volan, instrumentarul de bord digital de 12,3 inch, un nou touchpad si un head up display imbunatatit.  Butonul de start/stop in forma de turbina, display-ul central de 10,25 inch si actualizarea sistemului de voice control cu noi comenzi sunt elementele care vor completa faceliftul.

In ceea ce priveste tehnologiile de asistenta, Mercedes-AMG C63 se va prezenta cu Active Emergency Stop Assist si sistemul Steering Assist cu Active Lane Change Assist. Radarul si senzorii masinii vor fi schimbate pentru ca vehiculul sa „vada” mult mai departe decat a facut-o pana in prezent. Cea mai mare necunoscuta ramane la nivelul motorizarii, nestiindu-se daca modelul va adopta un V8 twin-turbo de 4.0 litri in varianta cu  470 cai putere sau cu peste 500 cai putere cat ofera pe versiunea C63 S.

C 63 S Coupe Teaser

Look out for the upcoming world premiere of our new sporty powerhouse – the Mercedes-AMG C 63 S Coupé! #NYIAS2018 [[1]Fuel consumption combined: 10.1 l/100km | CO2 emissions: 230 g/km | http://amg4.me/Efficiency-Statement] [1] The stated figures (provisional data) were determined in accordance with the prescribed measuring method. These are the "NEDC CO2 figures“ according to Art. 2 No. 1 Implementing Regulation (EU) 2017/1153. The fuel consumption figures were calculated based on these figures

Publicată de Mercedes-AMG pe Luni, 26 martie 2018

 

Share

Leave a Reply

4 + 5 =