Stiri

Mercedes-AMG pregateste un hibrid pana in 2020

De 3 august 2015No Comments

AMG-GT

Cand vine vorba despre viitorul automobilelor, cele mai bune raspunsuri pot fi primite de la departamentele de cercetare si dezvoltare din cadrul marilor constructori auto.

Seful unei astfel de divizii, mai precis al diviziei de cercetare si dezvoltare de la Mercedes, a declarat de curand ca e foarte posibil sa vedem un AMG hibrid pana la sfarsitul acestui deceniu. Profesorul Thomas Weber, membru al consiliului de administratie Mercedes, spune ca fiecare gama de modele este obligata sa-si reduca consumul mediu.

Oficialul german explica ca AMG nu are un astfel de model hibrid pentru ca nu ar fi cumparat acum de clienti, insa divizia Mercedes este pregatita sa faca ceea ce trebuie atunci cand va fi necesar.

Weber a insistat ca un hibrid AMG n-ar fi lipsit de performanta inalta, si sugereaza ca un motor electric alimentat de o mica baterie ar fi solutia pentru un sistem e-boost.

Share

Leave a Reply

twelve + six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373