Stiri

Mercedes ar putea produce CLA in fabrica Nissan din Mexic

De 16 iulie 2013No Comments

Mercedes-Benz ar putea construi viitoarea generatie a modelului CLA la fabrica Nissan din Aguascalientes, Mexic. Aceasta optiune oarecum neasteptata nu a primit inca unda verde, dar ar putea fi batuta in cuie inca de anul viitor, conform lui Dieter Zetsche, CEO Daimler, care a vorbit pe marginea subiectului in cadrul unei conferinte de presa.

Zetsche a precizat ca acest lucru va aduce beneficii si pentru brandul nipon, care ar putea folosi specificatiile lui CLA pentru un viitor model Infiniti. Daca se aproba, productia lui CLA in Mexic va incepe din 2018 si va fi complet indepartata din locatia curenta –  Kecskemét, Ungaria.

Intentia celor de la Mercedes este sa reduca pierderile aduse de rata de schimb, crescand productia pe continentul nord-american. In opinia presedintelui Daimler, Mexic este locatia ideala pentru Mercedes si are sens financiar. Nissan a construi o noua anexa pentru fabrica din Aguascalientes si va putea produce propria versiune a lui CLA. 

Share

Leave a Reply

17 − 11 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373