HighlightStiri

Mercedes-Benz a prezentat noul GLE

De 12 septembrie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Mercedes-Benz a prezentat oficial, inaintea Salonului Auto de la Paris, noul GLE. Marca premium germana caracterizeaza identitatea vizuala a noului sau SUV prin interactiunea armonioasa dintre emotie si inteligenta, punctand ca beneficiaza de o frumusete atemporala caracterizata prin introducerea elementelor care sunt cu adevarat importante.

Mai precis, Mercedes-Benz sustine ca a creat un design marcat de principiile minimalismului, rezultand astfel un model care se distinge vizual de cel pe care il inlocuieste. Estetica lui Mercedes GLE este conturata in special prin noul design al blocurilor optice, desenul diferit al grilei frontale si fluiditatea suprafetei de ventilare incorporate in bara fata.

Mercedes a tinut sa echipeze modelul GLE cu noi jante, disponibile in dimensiuni de la 18 la 22 inch. In plus, spatele SUV-ului a fost reconfigurat prin solutia implementata in dreptul stalpilor C iar stopurile de lumini inguste contureaza inca o data ideea unui design minimalist.

Prin extinderea ampatamentului cu 80 mm, Mercedes a reusit sa ofere ocupantilor lui GLE un spatiu interior mult mai generos la toate capitolele si un portbabaj gigant. Din habitaclu nu lipseste sistemul digital MBUX, compus din cele doua ecrane de 12,3 inch.

La nivel de motorizari, noul GLE va fi oferit in prima faza cu motorul de 3 litri si 6 cilindri in linie. Disponibila sub versiunea GLE 450 4MATIC, motorizarea va fi urmata dupa lansare de mai multe variante diesel si plug-in hybrid.

Pe langa transmisia automata 9G-Tronic, peisajul tehnologic va mai cuprinde o serie de functii de asistenta precum Active Distance Assist Distronic, Active Stop-and-Go Assist, Active Steering Assist, Active Distance Assist, Active Brake Assist, Active Blind Sport Assist  si optional  Trailer Manoeuvring Assist. In plus, noul Mercedes-Benz GLE urmeaza sa dispuna de sistemul E-Active Body Control, care aduce un control individual al suspensiei si amortizoarelor pe fiecare roata.

Share

Leave a Reply

one + 4 =