Stiri

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo este un concept „virtual”

De 18 noiembrie 2013No Comments

Mercedes-Benz a prezentat recent SLS AMG Final Edition, cu care marcheaza scoaterea din productie a acestui model, insa spiritul sau sportiv va continua sa ne incante, insa pentru moment doar in mediul virtual.

Dupa cum reiese si din denumire, noul model al celor de la Mercedes este dedicat seriei Gran Turismo, care pe data de 6 decembrie va ajunge la editia a sasea, de unde va putea fi cumparat cu bani virtuali.

Pentru cea de-a 15-a aniversare a acestui joc, creatorul sau Kazunori Yamauchi a lansat o propunere constructorilor de automobile sa-si expuna viziunile intr-un concept virtual.

Chiar daca Vision Gran Turismo va fi disponibil doar in mediul virtual, Mercedes a construit o macheta la scara 1:1 ce va fi expusa la noul centru de cercetare si dezvoltare din Sunnyvale, California.

Potrivit celor de la Mercedes, Vision Gran Turismo are sub capota motorul V8 de 5,5 litri si  577 CP care echipeaza modelul S63 AMG si care antreneaza rotile din spate. Cu o greutate „virtuala” setata la 1.334 kg, cea mai noua creatie AMG poate fi descarcata pentru cea de-a sasea editia a seriei Gran Turismo.

{gallery}Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo{/gallery}

Share

Leave a Reply

five × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373