Stiri

Mercedes-Benz Clasa X, lansat in Romania

De 12 decembrie 2017No Comments
;;;;;

Anuntat international in luna iulie, Mercedes-Benz Clasa X este acum disponibil in Romania. Preturile primului model pickup lansat de cel mai mare producator auto premium la nivel global incep de la 29856 euro (fara TVA).

Clasa X redefineste standardul de referinta in segmentul pickup de dimensiuni medii prin fuzionarea trasaturilor si functionalitatilor traditionale ale unui pickup robust cu elemente moderne de siguranta, design si conectivitate.

Lansarea Clasa X stabileste mai multe premiere internationale, atat la nivel de industrie, cat si pentru Mercedes-Benz – vorbim de primul pickup lansat la nivel global de un producator auto premium si, totodata, de primul pickup de dimensiuni medii cu optiuni si sisteme inteligente de conectivitate. Clasa X este unic prin gama sa extinsa de utilizari si aplicatii, fiind autovehiculul ideal pentru a explora potentialul comercial ridicat al pickup-urilor de dimensiuni medii la nivelul pietelor internationale, un segment de piata preconizat sa creasca cu aproape 40% pana in 2021,” a declarat Rolf Rosendaal, Managing Director Vans, Mercedes-Benz Romania.

Noul pickup Mercedes-Benz Clasa X este disponibil in Romania in trei variante de design si echipare (Pure, Progressive si Power), cu tractiune pe spate sau integrala (4MATIC), motorizari cu 4 cilindri dispusi in linie ce asigura un cuplu ridicat, respectiv transmisie manuala, in sase trepte, sau automata, in sapte trepte.

In plus, exista sase versiuni diferite de tapiterii pentru scaune, doua tipuri diferite de piele pentru interior si o gama variata de accesorii si decoratiuni Mercedes-Benz. Astfel, Mercedes-Benz Clasa X poate fi personalizat pentru toate gusturile, atat vizual, cat si la nivel de functionalitate, mai mult decat orice alt pickup.

Share

Leave a Reply

eight + 20 =