Stiri

Mercedes-Benz desfasoara a 9-a editie a campaniei nationale Testul gratuit de lumini

De 4 decembrie 2017No Comments

Mercedes-Benz desfasoara cea de-a noua editie a campaniei nationale „Testul gratuit de lumini” pana la data de 20 decembrie 2017. Pe durata campaniei, toti posesorii de autoturisme si autovehicule comerciale Mercedes-Benz pot beneficia in mod gratuit de testarea si reglarea luminilor exterioare in Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz de pe intreg teritoriul Romaniei.

Lansat in 2009, programul „Testul gratuit de lumini” are misiunea de a le asigura conducatorilor aflati in trafic conditii de vizibilitate sporita, contribuind astfel la reducerea numarului de accidente pe durata iernii si la imbunatatirea starii traficului din Romania.

Siguranta este un pilon esential in viziunea companiei noastre, iar satisfactia de a fi la volanul unui Mercedes-Benz este dublata de prioritatea noastra continua pentru siguranta clientilor. Astfel, de aproape un deceniu, derulam aceasta campanie in Romania, asumandu-ne responsabilitatea de a contribui pe cat posibil la cresterea gradului de siguranta in trafic a clientilor nostri”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Mercedes-Benz Cars & CEO Mercedes-Benz Romania.

Campania nationala „Testul gratuit de lumini” a fost lansata de Mercedes-Benz in 2009 si a ajuns la cea de-a noua editie in acest an, fiind activa pana la data de 20 decembrie 2017. Pe toata durata campaniei, clientii Mercedes-Benz care participa gratuit la program vor fi recompensati cu un premiu-surpriza acordat de Mercedes-Benz, incluzand un abtibild de colectie tiparit in editie limitata cu ocazia aniversarii bi-centenarului Mercedes-AMG.

Programul „Testul gratuit de lumini”, implementat la nivel national in toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz, contribuind la asigurarea unui mediu sigur participantilor la trafic.

Share

Leave a Reply

13 − 2 =