Stiri

Mercedes-Benz introduce versiunea All-Terrain si pentru C Class

De 19 august 2021No Comments
; ; ; ; ; ;

Folosita pana acum pentru E Class, echiparea All-Terrain va debuta pe noul C Class, asociata cu caroseria break si sistemul de tractiune 4Matic. Este vorba despre un pachet estetic si tehnic, ce ofera masinii un aer mai robust, dar si o capacitate suplimentara de trecere in afara asfaltului. Garda la sol este marita cu 4 cm, fiind folosita aceeasi suspensie, dar anvelope cu talon marit, de 17, 18 si 19 inci, ce au determinat decuparea suplimentara a aripilor cu 21 mm. Caroseria a primit bandouri negre, de jur-imprejur, pentru o protectie suplimentara a vopselei, dar si pentru un look adaptat destinatiei masinii.

In plus, apar doua moduri suplimentare de condus in meniul Dynamic Select, denumite Offroad si Offroad+, care se alatura la deja prezentele Eco, Comfort, Sport si Individual. Programele specifice versiunii All-Terrain regleaza parametrii de cuplu, ai tractiunii integrale, directiei, transmisiei si ESP-ului, pentru a aduce un comportament mai bun in afara soselei.

In modul Offroad+ se activeaza si functia Downhill Speed Regulation, iar optional se mai pot adauga faruri Digital Light ce modifica fasciculul de lumina pana la 50 km/h pentru o iluminare mai puternica si carlig de remorca, livrat implicit cu o setare specifica a ESP-ului la peste 65 km/h, pentru stabilitatea remorcii in caz de urgenta, la care se adauga si camera 360 de grade. Interiorul este similar cu al unui C Class Wagon, cu mentiunea aparitiei unor informatii specifice condusului in off-road: inclinatie, unghi de bracaj si busola.

Share