Stiri

Mercedes-Benz, masina oficiala la Media Music Awards

De 11 septembrie 2015No Comments

Media Music Awards -  Andreea Balan

Pe 3 septembrie, în Sibiu, Mercedes-Benz România i-a condus pe cei mai importanți artiști ai momentului pe Green Carpet la Gala Media Music Awards, ediția a patra.

În calitate de Mașină Oficială a evenimentului, Mercedes-Benz a pus la dispoziția celebrităților prezente la gală deplasări confortabile, sigure și luxoase la bordul elegantelor autoturisme Clasa A, Clasa C, Clasa E și Clasa V.

Media Music Awards aduce în prim plan și premiază artiștii care au avut cele mai multe difuzări la radio și la TV în ultimele 12 luni, conform statisticilor realizate de Media Forest. Mercedez-Benz România a apreciat și premiat cel mai iubit artist român, oferind trofeul ”Fans Like Award” solistei Andra, care a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind una dintre cele două categorii la care publicul poate vota. La acest eveniment de amploare din Sibiu, desfășurat pe o scenă amplasată în Piața Mare, au luat parte peste 60.000 de spectatori.

Dan Bitman, Smiley, Connect-R, Raluca, Andreea Bălan, Voltaj, Elena Gheorghe și What‘s UP sunt doar câteva vedete care au coborât din autoturismele Mercedes-Benz pe Green Carpet.

Media Music Awards - Delia

Share

Leave a Reply

one × 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373