Stiri

Mercedes-Benz, Masina Oficiala la TIFF

De 6 iunie 2013No Comments

Pentru al saselea an consecutiv, din 31 mai pana pe 9 iunie, Mercedes-Benz aduce personalitati ale filmului pe covorul rosu la TIFF (Festivalul International de Film Transilvania). Festivalul, ajuns in prezent la a XII-a editie, se desfasoara in Cluj-Napoca.

Parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz, in calitate de Masina Oficiala, demonstreaza valorile lor comune: excelenta, inspiratia, inovatia constanta si atentia la detalii. Modelele noii Clase E de la Mercedes-Benz, precum si autovehiculele Viano, Vito si Sprinter, sunt la dispozitia invitatilor pe tot parcursul festivalului pentru o experienta cat mai placuta si confortabila.

Pana acum, in cadrul festivalului au avut loc proiectii de filme si concerte, atat in locatiile din Cluj-Napoca, cat si la castelul Banffy din Bontida. In plus, pana pe 9 iunie, vor mai rula proiectii cinematografice in cele peste 20 de sectiuni ale festivalului.

Si in acest an, Mercedes-Benz va premia excelenta in cadrul festivalului, acordand pe 8 iunie Premiul de Excelenta TIFF unei personalitati care a avut merite deosebite in promovarea filmului romanesc. Inca din 2008, Mercedes-Benz a avut onoarea sa recunoasca si sa premieze talentul unor nume importante din cinematografia romaneasca precum: Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Stürmer (2012).

Asocierea dintre Mercedes-Benz si TIFF face parte din proiectul “Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei” (www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei). “Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei” reuneste o serie de manifestari menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa reaminteasca de promisiunea lui Gottlieb Daimler – „The best or nothing”.

Share

Leave a Reply

four + 14 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373