Stiri

Mercedes-Benz pregateste un rival pentru Porsche Cayman

De 11 iulie 2018No Comments

 

Mercedes-Benz dezvolta un rival pentru Porsche Cayman, un model care, conform Autocar, se afla inca in faza de proiectare si care a fost aratat doar membrilor board-ului. Viitorul model sport AMG, gandit ca un succesor pentru SLC, va dispune de un motor montat central si tractiune spate si va prelua elementele de design ale hypercarului AMG Project One.

„Project One reprezinta inceputul unei noi ere la Mercedes-AMG, nu doar in ceea ce priveste electrificarea trenului de rulare, dar mai ales in ceea ce priveste amplasarea lui in spatele cabinei. Cum va influenta aceasta dispunere viitoarele modele ramane de vazut, insa e clar ca o dispunere central-spate nu mai e un subiect tabu”, consemneaza publicatia Autocar citand o sursa ramasa anonima.

Rivalul lui Cayman construit de Mercedes-AMG va fi disponibil in doua versiuni de caroserie: coupe si roadster. Mai mult, urmasul lui SLC va beneficia, cel mai probabil, de doua motorizari, probabil similare cu ceea ce vor oferi noile A35 si A45.

In plus, unele elemente ale modelului care va concura direct cu Porsche Cayman vor fi impartite cu cea de a 8-a generatie a modelului SL-Class. Deocamdata, nu se stie cand anume va lansa pe piata Mercedes acest model.

Share

Leave a Reply

nineteen − 14 =