Stiri

Mercedes-Benz prezinta gama AMG in Romania

De 26 iunie 2015No Comments

Cele mai spectaculoase automobile din portofoliul Mercedes-Benz pot fi admirate şi, mai mult, testate în timpul evenimentului AMG, organizat pe Circuitul „Titi Aur” din Crevedia, în perioada 25-28 iunie. Clienţii şi potenţialii clienţi au ocazia de a testa modele impresionante, cu caracteristici de excepţie şi cele mai performante motoare. 

Mercedes-AMG este o gamă excepţională, iar acest eveniment oferă tuturor pasionaţilor de adrenalină ocazia de a testa aceste maşini într-un mediu profesionist. În pole position se află noul model AMG GT S, un automobil ce impresionează prin design, motorul performant şi modul de condus.”, a declarat Valeriu Zaharia, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz Cars.

Participanţii se vor bucura de o experienţă completă de condus şi vor deprinde abilităţi la volanul unor modele de excepţie, care se disting prin personalitatea şi caracterul lor puternic.

Programul evenimentului AMG este împărţit în trei etape şi include lecţii de îndemânare, circuit şi taxi drive – demonstraţii spectaculoase oferite participanţilor. Pe parcursul programului interactiv de trei ore, pasionaţii de viteză şi adrenalină sunt instruiţi de către Titi Aur, cunoscutul pilot de curse, şi echipa sa de instructori, formată în întregime din foşti sau actuali piloţi şi copiloţi din automobilismul sportiv. Aceștia îi vor iniţia pe cei prezenţi în tainele condusului profesionist.

{gallery}Mercedes AMG Romania{/gallery}

Sport cu motor cu gama Mercedes-AMG

Lansat anul acesta, modelul AMG GT S este vedeta evenimentului AMG, un automobil ce îmbină caracterul sportiv şi dinamic cu detalii rafinate de lux şi avantajele unui autovehicul de serie de la Mercedes-Benz. Impresionantul model AMG GT S este pus în mişcare de un motor V8 twin-turbo de 4 l, oferit de divizia AMG în două versiuni de putere: 462, respectiv 510 CP, care ţintesc spre performanţe de top pe circuit.  

Alături de AMG GT S, la eveniment vor lua parte şi modelele A 45 AMG, C 63 AMG, CLA 45 AMG, CLA 45 AMG Shooting Brake, CLS 63 AMG, E 250 CABRIO, E 250 COUPÉ, GLA 45 AMG, SL 400 şi SLK 200.

Experienţa unică a conducerii AMG este reprezentată de puterea optimă, manevrabilitatea şi sunetul de excepţie, dar şi de caracterul inovator în segmentul de înaltă performanţă. 

Share

Leave a Reply

five × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373