Stiri

Mercedes-Benz prezinta seria limitata S-Class Edition 1

De 6 iunie 2013No Comments

Mercedes-Benz a anuntat o serie limitata a noului S-Class ce va fi disponibila in primele 12 luni de productie. Constructorul german urmeaza traditia inceputa cu modelele CLA si A45 AMG si ofera o serie limitata denumita „Edition Ene” si pentru noul model.

Acesta marcheaza inceputul productiei si este disponibil in oferta doar in primele 12 luni. Edition 1 este deja oferit spre vanzare, iar pretul acestuia este mai mare cu 19.700 de euro fata de modelele standard.

Exteriorul se deosebeste de restul gamei prin singurele doua culori disponibile, Deep Blue Sea si Satin Beige si prin farurile cu tehnologie LED oferite standard pentru acesta editie limitata.

Interiorul aduce tapiteria din piele Nappa pentru scaune si parasolare, precum si sigle Mercedes-Benz iluminate pentru praguri. Tot din echiparea standard S-Class Edition 1 mai fac parte lumina ambientala si cele doua teme tentru unterior, „deep blue sea’ si „satin beige”.

Share

Leave a Reply

20 − 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373