Stiri

Mercedes-Benz retuseaza modelul CLS

De 7 aprilie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Berlina sportiva CLS a primit cateva retusuri estetice, noi finisje si culori, plus un volan capacitiv. La exterior sunt modificari minore, regasite la nivelul calandrului, care preia ultimele detalii de design aduse de modelele recent lansate (C, S). Pentru un look si mai agresiv, Mercedes-Benz a decis sa ofere in seria pachetul AMG Line, care cuprinde jante de 20 de inci, kit aerodinamic complet si detalii sportive. 

Un alt pachet Night AMG II, oferit optional, propune finisaje exterioare intunecate si logo-uri negre. Apar si culori noi pentru caroserie: albastru Starling metalizat, rosu Jupiter, alb Cahmere Magno si verde Emerald. Interiorul pastreaza aceeasi plansa de bord cu finisaje noi, din lemn maro sau gri, iar noul volanul cu trei brate are comenzi tactile, inclusiv pentru sistemele ADAS.

Motorizarile diesel au ramas in oferta cu versiunile 220 d (194 CP), 300 d 4Matic mild hybrid (265 CP) si 400 d 4Matic (330 CP). Cu benzina vor fi modelele 350 (2.0 litri si 299 CP) si 450 4Matic (3.0 litri si 367 CP). In varful ofertei se afla CLS 53 4Matic+, versiune Mercedes-AMG, cu motorul de 3 litri turbo si tehnologie EQ Boost mild hybrid, care dezvolta 435 CP si are transmisie automata 9G Speedshift TCT AMG. pachetul Dynamic Plus AMG include etriere rosii, volan AMG si modul de condus Race, cu functie Drift. Pentru sasiu este prevazut standard pachetul pneumatic Ride Control+ AMG.
Mercedes-Benz CLS debuteaza in Europa in luna iulie.

Share