Stiri

Mercedes-Benz Romania deschide un nou Centru de Logistica langa Bucuresti

De 6 aprilie 2021No Comments

Mercedes-Benz Romania a deschis un nou Centru Logistic, in Dragomiresti-Vale. Creat pentru a deservi punctele de service autorizate din Romania, acoperind astfel toate cerintele clientilor diviziilor Mercedes-Benz (Passenger Cars, Vans, trucks & Buses) si smart, prezente pe piata locala, activitatea in noul centru a debutat in luna octombrie a anului 2020. Situat in aproprierea Bucurestiului, Centrul Logistic are o suprafata de peste 7000 m2 si depoziteaza in acest moment peste 23.000 de piese

Depozitul dispune de tehnologii si sisteme avansate, iar comunicarea cu punctele de service din tara este 100% digitala. Reteaua formata din 46 de parteneri are acces la un sistem digital, conectat la procesele de depozitare, primind notificari instant cu privire la disponibilitatea si timpul de livrare al comenzilor. Mai mult, centrul foloseste un sistem digital de gestionare a inventarului, asigurand astfel un maxim de eficienta din punct de vedere al operatiunilor cotidiene. 

Dezvoltarea acestui centru a inceput in 2017, cu integrarea echipei Logistice din Romania in cadrul operatiunilor Global Service and Parts, un prim pas catre obiectivele comune pentru succesul global si local. Centrul ofera piese necesare proceselor obisnuite de reparatii si intretinere, precum si reparatii mai complexe, precum tinichigerie si caroserie, dar si asamblari pentru propulsie – motor, transmisie, cutie de viteze. in functie de gradul de prioritate al comenzii, produsele si serviciile ajung la partenerii autorizati Mercedes-Benz intr-un interval de timp intre 18 si 96 de ore.

Share