Stiri

Mercedes-Benz Romania si Organizatia Salvati Copiii desfasoara a 8-a editie a programului Mobile Kids

De 4 decembrie 2018No Comments
; ; ; ;

Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, desfasoara cea de-a opta editie a programului educational Mobile Kids. In anul scolar 2018 – 2019, 3.000 de elevi din clasele I – IV, din 20 de scoli din Capitala, vor beneficia de cursuri despre siguranta in trafic si responsabilitatea rutiera alaturi de Moki, mascota programului Mobile Kids.

Cursurile in scoli, sustinute de voluntarii Organizatiei Salvati Copiii, prezinta celor mici, intr-o maniera interactiva, regulile rutiere, atat din postura de pasageri, cat si din cea de pietoni, precum si o suita de sfaturi utile pentru deplasarea cu masina, de la folosirea centurii de siguranta sau deplasarea cu mijloacele de transport in comun, pana la reguli corecte de echipare pentru utilizarea bicicletei, a patinelor cu rotile sau a altor mijloace de transport preferate de copii.

Totodata, Gasca Zurli, cea mai iubita trupa pentru copii din Romania, se alatura lui Moki, cel mai responsabil erou in trafic, pentru a promova importanta respectarii regulilor de circulatie. Transpus ca un joc al semnelor de circulatie, fiecare personaj este asociat cu un semn rutier, povestea fiind ilustrata intr-un material video amuzant si cu un puternic mesaj educational.

Campania Mobile Kids este o initiativa globala a Daimler, lansata in urma cu 17 ani la nivel international, dedicata elevilor cu varste cuprinse intre sase si zece ani. Programul a debutat in Romania in anul 2013, iar pe parcursul celor opt editii ale campaniei Mobile Kids, aproximativ 20.500 de elevi au fost ajutati sa inteleaga, sa deprinda si sa aplice corect regulile de circulatie si de siguranta rutiera.

Share

Leave a Reply

2 + 1 =