HighlightStiri

Mercedes-Benz S-Class Coupe & Cabrio facelift

De 5 septembrie 2017No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

La cateva luni dupa ce Mercedes-Benz S-Class a trecut printr-un proces de facelift, marca germana a prezentat si versiunile restilizate ale versiunilor coupe si cabrio cat sa fie gata pentru prezentarea oficiala programata la Salonul Auto de la Frankfurt.

Schimbarile stilistice ale modelelor coupe si cabriolet respecta i ntocmai linia impusa de faceliftul sedanului. Mai exact, gama include stopuri de lumini OLED in orice versiune de echipare, blocurile optice au fost usor modificate, acelasi lucru intamplandu-se si cu bara fata sau cea spate.

In cabina regasim aceleasi display-uri de 12,3 inch cu noul sistem COMAND Navigation, s-a introdus functia Energizing Comfort pentru sistemul de climatizare, lumini ambientale si functia de masaj.

In ceea ce priveste functiile tehnologice, se poate remarca disponibilitatea in varianta standard a Active Distance Assist Distronic si Active Steering Assist iar sistemul special de suspensie Magic Body Control a fost imbunatatit. Motorizarile raman neschimbate, insa difera in functie de piata, iar vanzarile vor debuta din 2018.

Share

Leave a Reply

eight + 20 =