HighlightStiri

Mercedes-Benz S-Class – prima imagine oficiala

De 26 mai 2020No Comments

Este sigur si confirmat: noua generatie S-Class – a saptea – va fi lansata in a doua parte a acestui an, desi la un moment dat debutul limuzinei parea nesigur din cauza pandemiei de coronavirus. Imaginea partii frontale releva pastrarea unui stil traditional, evoluat in linia noilor modele ale marcii, dar fara experimente de design dramatice.

Mercedes Benz S-Class a fost dintotdeauna un model care a gasit echilibrul perfect intre eleganta si sportivitate, iar noua generatie nu se indeparteaza de la aceasta abordare. Calandrul a fost marit, dar noua forma il face mai dinamic si mai rafinat, aflandu-se cumva intr-un contrast interesant cu sectiunea inferioara a barei de protectie, decupata mai agresiv. Si farurile sunt interesante, dominate de cei trei bulbi si semnatura luminoasa specifica ultimelor modele. 

In ceea ce priveste interiorul, desi oficial nu au fost prezentate imagini, au mai aparut in media fie poze spion cu interiorul camuflat, fie randari pe baza diverselor surse de informatii. Este asteptat un display foarte mare, pozitionat vertical, care va lua locul layout-ului traditional. Noul Mercedes-benz S-Class va intra in productie in luna septembrie a acestui an, in Germania.

Share

Leave a Reply

fourteen − twelve =