Stiri

Mercedes-Benz S-Class Pullman va costa peste 200.000 euro

De 11 septembrie 2013No Comments

Mercedes-Benz S-Class Pullman, succesorul a ceea ce au vrut sa fie limuzinele Maybach, va avea un pret pozitionat intre 200.000 si 250.000 de euro, conform celor spuse de Dieter Zetche, CEO Daimler, la Salonul Auto de la Frankfurt.

„Nu va fi cea mai inalta expresie a gamei lui S-Class, va fi cea mai inalta expresie a ceea ce poate oferi brandul Mercedes”, a declarat boss-ul german. „A devenit clar in timpul dezvoltarii actualului S ca limuzina noastra va fi etalonul clasei sale, iar cum potentialul Mercedes a crescut la nivel global, asa a crescut si potentialul lui S-Class”, a mai declarat Zetsche. 

Limuzina care va concura cu Rolls-Royce si Bentley va aparea pe piata undeva in urmatorii trei ani si va beneficia de o estetica deosebita. Seful celor de la Mercedes a tinut sa spuna doar ca va arata ca un Mercedes, confirmand ca nu va face distinctie fata de brand, si va avea ceva din designul lui S-Class. 

Share

Leave a Reply

four − two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373